vera vertaalt - alles over mens- en levensbeschouwing, spiritualiteit, esoterie

Over mij
 
Ik ben geboren en getogen in het oosten van het land, en zat als kind altijd met mijn neusje in de boeken, zó weetgierig aangelegd dat ik zelfs encyclopedieën las.
Reeds tijdens mijn studie wijsbegeerte in Nijmegen maakte ik  in opdracht Engelse vertalingen. Daarnaast hield ik mij lange tijd enthousiast bezig met muziek en dans, en ook ben ik enkele jaren reisleider en docent geschiedenis en maatschappijleer geweest. Gaandeweg ben ik me steeds meer gaan verdiepen in spiritualiteit, bewustzijnsontwikkeling en gezondheid, en het logische gevolg van mijn interesses en taalgevoeligheid is dat ik uiteindelijk in 2005 van vertalen mijn beroep maakte, met deze thema's als specialisme.
 
 
Omdat ik graag zelfstandig werk heb ik sinds 2009 een eigen vertaalbureau in Deventer. Ik ben aangesloten bij het NGTV (Nederlands Genootschap Tolken en Vertalers).
 
 
Inmiddels heb ik een tiental boeken en talloze teksten vertaald voor uitgeverijen als Altamira-Becht,  Ankh Hermes en Palaysia Productions. Ook ben ik actief als tekstredacteur en bijlesdocent Engels en Geschiedenis.  
 
 
 
 
 
 
Vera Groen
Muggeplein 7
7411 NW Deventer
tel. 0570-752040
06-4779 3488
 
groenvera@tele2.nl
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint